Name der Seite: 2019 English in Action
Stand: 15.12.2019

English in Action

English in Action – Week

Vom 8. bis 12.April 2019 fand für die zweiten Klassen der UNESCO MS Bürs die erste „English in Action - Week“ statt. Eine Woche lang war ausschließlich Englisch Unterrichtssprache, unterrichtet von englischen Muttersprachlern mit Workshops zu selbstausgewählten Themen, Spielen und Liedern. Höhepunkt der Woche war die Präsentation am Freitag, zu der Eltern und die Schülerinnen und Schüler der ersten Klassen eingeladen waren. Daniel Kraher aus der 2b beschreibt diese Woche folgendermaßen:

The week was very cool. We had a lot of fun with Rob and Sophie, our English teachers. Although we were only allowed to speak English we could speak very well with them. In our group we wrote a song and presented a news show. Some students also worked on the computer which was really difficult. Before the show most of us were very excited. Fortunately we were always able to improvise when we forgot something. We were proud of ourselves because the audience liked our show.

I think that everyone would like to spend another week like this.

Daniel Kraher, 2b